Voel je thuis-massage

Voor wie is het bedoeld?

Integrale ontspanningsmassageJe hebt fysieke klachten, maar kunt hiervoor geen duidelijke oorzaak aanwijzen. Of je ervaart stress, je zit niet lekker in je vel. Ook wanneer je veel piekert, is deze massage geschikt om meer in je gevoel te komen. Er ontstaat een gevoel van harmonie, doordat lichaam en geest zich ontspannen.

Wat houdt het in?

Integrale ontspanningsmassage is een combinatie van vijf massagevormen: klassieke massage, pulsen, stretchen, bindweefselmassage en energetische massage. Doordat Oosterse en Westerse technieken met elkaar worden verbonden, wordt het effect versterkt. Vanuit een holistische visie wordt het lichaam als één geheel gezien, alles staat met elkaar in verbinding. Er wordt op een integrerende manier gemasseerd in de verschillende lagen van het lichaam, waardoor een betere energiedoorstroming tot stand komt. Dit heeft een groot helend effect en brengt lichaam en geest in balans. Geen massage is gelijk, doordat deze persoonlijk op jou wordt afgestemd en vanuit intuïtie wordt gegeven.

Wat is het effect?

De massage zorgt voor ontspanning en herstel in spieren, weefsels en gewrichten. Het activeert je doorbloeding en zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven. Door het toepassen van de verschillende technieken word je weer in contact gebracht met je lichaam en met jezelf. Hierdoor wordt het lichaamsbewustzijn vergroot en het zelfhelend vermogen aangesproken. Er zal doorgaans na de eerste sessie al een positief verschil merkbaar zijn.

Overige massages

Integrale ontspanningsmassage
 

Zwangerschapsmassage / Mama massage
 
Aromatherapie

Aromatherapie massage

Metamorfosemassage

Metamorfose massage

Integrale ontspanningsmassage

Rug-schouder-nek massage