Voel je thuis-massage

Voor wie is het bedoeld?

Metamorfose massageMetamorfose massage is geschikt voor iedereen die graag de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren, op een kruispunt in zijn leven staat of is vastgelopen. Je kunt ook gewoon de behandeling ondergaan voor een heerlijke ontspanning.

Wat houdt het in?

Metamorfose massage is geen gewone massage, maar bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De behandeling wordt gestart met een heerlijk geurend voetenbad. Behalve je sokken kun je je kleding aanhouden en word je warm gehouden met een zachte deken.

Metamorfose massage is ontwikkeld door voetreflexoloog Robert St. John (1914-1996) en wordt ook wel prenataal therapie genoemd. In de prenatale periode werd de basis gelegd voor je talenten en kwaliteiten. Maar gedurende deze negen maanden was er ook al bewustzijn en ben je beïnvloed door veel factoren, die vorm hebben gegeven aan je huidige levenspatroon. Door de massage kan deze groeiperiode van negen maanden weer naar voren worden gehaald en vrijgemaakt, waardoor oude patronen zullen verdwijnen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam, de levenskracht, zal haar werk doen zonder dat je over je problemen hoeft te praten.

Wat is het effect?

Metamorfose massage kan leiden tot een algemeen gevoel van meer welbevinden en vertrouwen in het leven. Het kan jouw fysieke, mentale of emotionele gezondheid verbeteren of zorgt ervoor dat oude gewoonten en pijn uit het verleden worden losgelaten. Je gaat het leven en jezelf met andere ogen zien. In veel gevallen nemen het zelfvertrouwen en de innerlijke kracht toe. Het effect kan verandering zijn: een andere baan zoeken die beter bij je past, een verhuizing of een relatie verbeteren. Je krijgt als het ware het gevoel weer thuis te komen bij jezelf. Een mooie vergelijking is die van een rups die verandert in een vlinder: in onszelf hebben wij de mogelijkheid om veel meer te kunnen worden dan we nu zijn en veel meer te doen dan we nu kunnen...

Overige massages

Integrale ontspanningsmassage
 

Zwangerschapsmassage / Mama massage
 
Aromatherapie

Aromatherapie massage

Metamorfosemassage

Metamorfose massage

Integrale ontspanningsmassage

Rug-schouder-nek massage