Voel je thuis-massage

Voor wie is het bedoeld?

Rug-schouder-nekmassageVeel spanningsklachten manifesteren zich in de onderrug, tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Dit kan te maken hebben met een verkeerde houding, moeheid of stress. Door de speciale massagetechnieken worden pijnlijke spieren los gemasseerd, waardoor je klachten verlicht worden.

Wat houdt het in?

Bij een rug-schouder-nek massage wordt op dezelfde wijze gemasseerd als bij de integrale lichaamsmassage, maar gaat alle aandacht uit naar deze specifieke zones. Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel en wordt er in de verschillende lagen van het lichaam gemasseerd. Omdat pijn vanuit het rug-, schouder- en nekgebied vaak uitstraalt naar de armen, worden deze tijdens de massage ook meegenomen. Om je pijnklachten goed aan te pakken kan een intensieve methode toegepast worden, maar uiteraard stemmen we de stevigheid tijdens de massage samen af.

Wat is het effect?

Deze effectieve massage zorgt voor een betere doorbloeding, ontspanning van je spieren en meer flexibiliteit van weefsels, pezen en botten. Hierdoor verdwijnt lichamelijke pijn, wat een positieve invloed heeft op lichaam en geest.

Overige massages

Integrale ontspanningsmassage
 

Zwangerschapsmassage / Mama massage
 
Aromatherapie

Aromatherapie massage

Metamorfosemassage

Metamorfose massage

Integrale ontspanningsmassage

Rug-schouder-nek massage