Voel je thuis-massage

Voor wie is het bedoeld?

Wanneer je pijnlijke of vermoeide voeten hebt, kan een voetmassage helpen deze klachten te verlichten. Het verbetert de doorbloeding, waardoor het een goede remedie is tegen koude voeten. Deze massage is niet alleen fijn voor je voeten, maar zorgt voor een volledige ontspanning van je lichaam en geest.

Wat houdt het in?

We beginnen de voetmassage met een lekker warm voetenbad. Nadat je voeten zijn afgedroogd met een zachte handdoek, worden deze ingewreven met een heerlijk geurende olie. De basisolie in combinatie met een etherische olie is voedend en verzorgend en zorgt ervoor dat de massagegrepen nog fijner aanvoelen. Tijdens de voetmassage worden de technieken van de integrale ontspanningsmassage toegepast. Dit betekent dat er op een ontspannen manier wordt gemasseerd, maar daarnaast desgewenst ook intensievere methoden kunnen worden toegepast om blokkades en knopen aan te pakken. Om de energie goed weg te kunnen laten stromen, zullen ook de onderbenen tijdens de massage worden meegenomen.

Wat is het effect?

Door het behandelen van bepaalde reflexpunten onder je voet zijn er blokkades opgeheven. De energie kan weer vrij stromen en de zelfhelende werking van je lichaam wordt gestimuleerd. Na afloop van de massage zullen je voeten heerlijk warm aanvoelen. Je voelt je lichter, prettiger en volledig ontspannen.

Overige massages

Integrale ontspanningsmassage
 

Zwangerschapsmassage / Mama massage
 
Aromatherapie

Aromatherapie massage

Metamorfosemassage

Metamorfose massage

Integrale ontspanningsmassage

Rug-schouder-nek massage