Ik ben op vakantie…

van 30 augustus t/m 17 september

Uiteraard vind ik het fijn als je mij een bericht stuurt voor informatie of het maken van een afspraak na mijn vakantie!

Omdat wij op ons vakantieadres geen wifi hebben en de verdere bereikbaarheid naar verwachting niet optimaal is, kan een antwoord even op zich laten wachten. Ik hoop op je begrip hiervoor.

Contactgegevens

Celine Kapteijn

Thorbeckestraat 21

8331 AM Steenwijk

Neem contact op

Tevreden klanten

Mark Reijmers
Mark Reijmers
2023-07-17
Voel je thuis, voel je ontspannen, voel je herboren! Zojuist een heerlijke aroma-therapie massage gehad van Celine, een uiterst vriendelijke vrouw die je op je gemakt stel en, niet onbelangrijk, voortreffelijk en kundig masseert. Ontspannen met een hoofdletter O! (en eigenlijk ook met een N,T,S,P,A,N,N,E en N)
I v O
I v O
2023-06-05
Celine weet welke knelpunten ze moet pakken die vastzitten .. heerlijke massage verder
Dave
Dave
2023-06-04
Ik heb nu twee keer een ontspanning massage gehad omdat ik veel spierspanning ervaarde in mijn rug, schouders en nek. Na de massage merkte ik direct verlichting! Ook voelde ik me meer ontspannen en had het een positieve uitwerking op mijn nachtrust. Wat ik ook erg prettig vind is de flexibiliteit qua beschikbaar en planning! De vriendelijkheid en professionaliteit maakt het voor mij helemaal compleet. Een aanrader voor iedereen!
chantal venneri
chantal venneri
2023-05-26
Nooit kan ik echt ontspannen... maar vandaag is het me toch gelukt door een fantastische fijne massage van Celine! Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt🥰
Tamara Vreeswijk
Tamara Vreeswijk
2023-05-10
Celien geeft heerlijke massages , echt een aanrader
Janine de Wilde
Janine de Wilde
2023-05-04
Zo vlak voor mijn bevalling 2 keer een heerlijke massage mogen ontvangen van Celine in haar praktijkruimte in Steenwijk. Absoluut een aanrader!
Margot Jager
Margot Jager
2023-04-15
Heerlijke massage gehad! Celine voelde heel goed aan wat ik nodig had en nam alle tijd. Ze stelt je op je gemak en creëert een hele ontspannen sfeer. Absoluut een aanrader!
Mendy Schutte
Mendy Schutte
2023-02-23
Ik kom net bij Celine vandaan. Dit was mijn eerste massage en oh wat was dit fijn ! Normaal ben ik altijd erg gespannen van mezelf, maar zij zorgt ervoor dat je je al gauw heerlijk ontspannen voelt.. Ze weet echt wat ze doet en dat merk je in de massage. Ik loop nu al een poosje met veel pijn en heb hier echt vertrouwen in dat het goed komt. Ik raad het iedereen aan! 🙂
Margreet Van Der Heide
Margreet Van Der Heide
2023-02-20
Aan het eind van mijn zwangerschap een massage mogen ontvangen en wat was dat genieten! Echt even ontspannen en tot mezelf komen. Celine beoefent haar vak met heel veel zorg. Een aanrader!
Lucas Bennen
Lucas Bennen
2023-02-18
Zit je niet lekker in je vel of heb je spanningen in het lichaam ? Dan ben je bij Celine in zeer goede handen. Een betrouwbaar adres met de noodzakelijke opleiding. Gastvrij en vakbekwaam zorgt zij er voor dat je met een goed gevoel naar huis gaat. Een goede gezondheid is onbetaalbaar, dus zorg goed voor jezelf en maak eens een afspraak. Je zult zien dat je er geen spijt van krijgt en dat het voor herhaling vatbaar is. Mij heeft het zeer goed geholpen en kan het iedereen aanraden. Ook voor je winterdip is het een hulpmiddel om je weer wat beter te voelen ! Groeten van Lucas